Fazolky s česnekem II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • fazolové lusky zelené
    • cibule
    • česnek
    • slanina
    • zakysaná smetana lze nahradit kečupem

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi osmahneme nakrájenou cibuli a česnek, pak přidáme fazolové lusky (pokud jsou čerstvé, je třeba je napřed uvařit do měkka). Necháme jen prohřát a pak přidáme zakysanou smetanu nebo pomazánkové máslo. Ne moc, aby z toho nebyla omáčka.
2
Podáváme s chlebem. Místo smetany lze použít kečup, ale pak je z toho úplně jiné jídlo.
Kategorie: Luštěniny
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Fazolové lusky Slanina Zakysaná smetana

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: