Fazole s klobásou

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g fazole
    • 2
      ks bobkový list
    • 200
      g klobása
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      ks česnek
    • majoránka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazole namočíme přes noc do vody a druhý den je uvaříme s bobkovým listem doměkka. Osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme mouku, po chvíli papriku, promícháme a zalejeme trochou vody z fazolí s kouskem masoxu.
2
Za stálého míchání povaříme, přidáme uvařené fazole, promícháme, osolíme, vmícháme prolisovaný česnek, kečup a majoránku. Klobásu nakrájíme na kostky, opečeme na tuku a vmícháme do fazolí.
3
Podáváme horké, posypeme usmaženou cibulkou. Jako příloha čerstvý chleba.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Allurande
    Allurande |

    29. 4. 2013 19:31

    That was my first dish of this kind to cook =-O Thank you for perfect recipe. Delicious! ;-)

  • Tereza T
    Tereza T |

    21. 9. 2011 13:15

    Opraveno, díky.

  • Ladia
    Ladia |

    21. 9. 2011 12:23

    Místo kečupu jsem přidala zbytek gulášové polévky. Moc jsem si pochutnala :-)

  • Ladia
    Ladia |

    21. 9. 2011 12:14

    Luštěniny

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    22. 6. 2011 00:38

    Moc dobré, česnekem a majoránkou jsem nešetřila ;-)