Důvod k rozvodu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřový bůček
    • 2
      ks česnek velké paličky
    • 3
      ks cibule velké
    • paprika sladká a pálivá
    • sůl
    • olej
    • nové koření
    • pepř celý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček osolíme a v tlakovém hrnci ho spolu s několika kuličkami nového koření,pepře a 4 pokrájenými stroužky česneku uvaříme doměkka.
2
Pak ho necháme úplně vychladnout.Mezitím oloupeme zbylý česnek a cibuli nakrájíme na tenké plátky.Do šálku nalejeme asi 3 lžíce oleje,prolisujeme do něj přibližně 10 stroužků česneku,přidáme po lžičkce sladké a pálivé papriky a dobře promícháme.Studený bůček prošpikujeme zbylými stroužky česneku a hojně potřeme paprikovo-česnekovou pastou.
3
Na alobal dáme polovinu pokrájené cibule,položíme na ni bůček a ten zasypeme zbytkem cibule.Pečlivě zabalíme a na týden uložíme v chladničce.Pak krájíme na plátky a podáváme s bílým pečivem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.