Na tuku orestujeme cibuli, zaprášíme moukou a paprikou, zalijeme vývarem (vodou), promícháme, přidáme kečup utřený česnek, sůl, pepř, kmín, majoránku a vše povaříme.
2
Kýtu nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, poprášíme grilovacím kořením a orestujeme. Přidáme nakrájené houby, na kolečka nakrájené párky a orestujeme, vložíme lečo, trochu prohřejeme, zalijeme předem uvařenou gulášovou šťávou a vše povaříme. Podáváme s rýží, bramborem, knedlíkem, nebo chlebem.
Recept som vyskúšala so šampiňónmi,nedala som lečo ale 2 paradajky a jednu papriku a do šťavy som nepridala kečup ale asi 1 dl červeného vína,bolo to mňam.
Iveta Bílková
|
6. 2. 2007 12:42
Je to fantastické! Vynikající propojení všech ingrediencí. Já jsem dala sušené hříbky a sterilovaného leča 500g, protože lečo milujeme. Jeden jsme měli s těstovinama a druhý den s knedlíkem. Bude dělat určitě častěji. Díky za skvělý recept. A vůbec není složitý.
pavča
|
30. 11. 2006 08:27
opravdu výborné! HOuby jsem dala sušené, a majoránku a česnek jsem přidala až nakonec.
Anonym
|
25. 3. 2006 10:10
Super
Anonym
|
15. 12. 2005 09:22
Majoránka a česnek se přece nedává na začátku vaření!!!
Anonym
|
12. 12. 2005 21:04
jaké houby jste prosím dali? jinak to vypadá moc dobře
fany
|
12. 1. 2005 19:06
Na první pohled složité, ale nemá chybu. Doporučuji všem, přípravu zkrátí již hotové lečo z mrazáku nebo ze sklenice.
Alice Svobodová
|
10. 12. 2004 15:52
Chutná skvěle, stojí za to vyzkoušet.
Alice
|
10. 12. 2004 13:07
Chutná výborně! Stojí za to vyzkoušet. Vřele doporučuji!!! Mňamka pro celou rodinu.