Domácí klobásy

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: j.g

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      kg hovězí maso
    • 230
      g sůl
    • 30
      g pepř mletý
    • 150
      g česnek
    • 4
      balíček paprika - sladká
    • 20
      g kmín
    • 2
      kg skopové maso
    • 5
      kg vepřové maso plec, bůček
    • 2
      balíček paprika pálivá
    • 1
      lžička zázvor a nové koření
    • 50
      g sanitrová směs

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Skopové a vepřové maso pomeleme najemno, hovězí pomeleme na větší kousky. Vše řádně promíchat a nechat 2 dny uležet.

Komentáře k receptu

  • FiatFerda
    FiatFerda |

    8. 11. 2010 21:30

    Klobásy podle tohoto receptu jsou výborné. Letos už jsme měli tu čest je udělat. Děkuji za výborný recept. ;-)

  • nadka44
    nadka44 |

    8. 11. 2010 16:08

    lidy dali by ste si praseči střeva <:-) <:-)

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    20. 11. 2007 21:04

    Sanitra je dusičnan sódny a dostať ju v drogérii.

  • gaba alhaba
    gaba alhaba |

    20. 11. 2007 20:43

    co to je sanitru a kde to seženu?

  • Karin Vantuchova
    Karin Vantuchova |

    21. 8. 2007 08:02

    Jak dlouho se to udi a pri jake teplote ?

  • luda
    luda |

    31. 1. 2007 19:25

    Nacpat do střev a vyudit

  • Gandi
    Gandi |

    1. 8. 2006 17:45

    No potom asi grilovat ..:)

  • Anonym
    Anonym |

    19. 4. 2006 23:27

    A potom co ?