• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Dobrý perník
    Napište svůj komentář k receptu

    Dobrý perník

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.6
    hodnotilo: 79
    doba přípravy: 55 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Dobrý perník
    Dobrý perník
    Dobrý perník
    Dobrý perník
    Dobrý perník
    Dobrý perník
    Dobrý perník
    Dobrý perník
    Dobrý perník
    7fotografií
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    15 porce
      • 400
        g hladká mouka
      • 3
        ks vejce
      • 200
        ml rostlinný olej
      • 400
        ml mléko
      • 2
        lžíce džem
      • 2
        lžíce kakao
      • 1
        balíček prášek do perníku
      • 1
        lžička jedlá soda
      • 300
        g cukr

    Postup přípravy receptu

    1
    Vše smícháme v míse, těsto vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme v troubě předehřáté na 180°C, cca 40 min nebo dokud kontrolní špejle nevyjde čistá.

    RADA: Míša řezy krok za krokem

    2
    Vychlazený perník potřeme marmeládou a polijeme čokoládovou polevou.

    RADA: VIDEO, jak na čokoládovou polevu

    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Dobrý makovec

    Dobrý makovec

    Dobrý chléb pro Jiřího

    Dobrý chléb pro Jiřího

    Podmáslový chléb - moc dobrý

    Podmáslový chléb - moc dobrý

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • mlsoun11 | 7. 11. 2019 07:31

      Výborný nadýchaný perník, který vydrží vláčný několik dní. :) Jak psal někdo v komentářích s tím medem, tak jsem se nechala inspirovat a místo 300 g cukru jsem dala 200 g cukru a 3 lžíce medu + trošku skořice navíc a lepší perník jsem nikdy nepekla ani od nikoho neochutnala. :) Moc děkuju :)

    • Dagmar
      Dagmar | 3. 2. 2017 17:56

      dnes jsem zkoušela a je to moc dobrá a jednoduchá buchta,určitě budu dělat častěji :-) ,pekla jsem na 190 stupňů 30 minut v horkovzdušné troubě,zkoušela jsem špejlí, jestlu už je upečená

    • Honza
      Honza | 30. 9. 2016 20:24

      Perfektní

    • petra
      petra | 4. 3. 2016 19:15

      Výbornej! Doporučuju. Dávám jedničku s hvězdičkou ;-)

    • Renata C
      Renata C | 13. 1. 2016 14:37

      Vynikající, jiný perník už nedělám ;-)

    • káč
      káč | 7. 7. 2015 14:12

      zkouším.. :) komentáře vypadají skvěle, tak uvidííme :-)

    • Míša
      Míša | 7. 5. 2015 19:10

      Úžasný .. děkuji za recept <3

    • Míša
      Míša | 7. 5. 2015 19:10

      Úžasný .. děkuji za recept <3

    • Míša
      Míša | 7. 5. 2015 19:10

      Úžasný .. děkuji za recept <3

    • martina
      martina | 14. 3. 2015 19:24

      Luxusni. Neni suchý a je krasne nadychany. Doporučuji ;-)

    • MarkétaNepka | 4. 3. 2015 16:16

      opravdová mňamka 8-) 8-) a velmi rychlý :-)

    • Evule
      Evule | 8. 2. 2015 15:52

      Dobrý den. Recept výborný, jen mi poraďte, prosím, co dělám špatně, když mi perník po nějaké době pečení vždy praskne. Děkuji.

    • Evina
      Evina | 8. 2. 2015 15:11

      Recept výborný, jen mi poraďte, co dělám špatně, že mi při pečení po určité době nahoře praskne? Děkuji.

    • Evina
      Evina | 8. 2. 2015 15:10

      Recept výborný, jen mi poraďte, co dělám špatně, že mi při pečení po určité době nahoře praskne? Děkuji.

    • zdeňka s.
      zdeňka s. | 8. 2. 2015 13:02

      Nedoporučuji dělat z poloviční dávky,hrozí,že budete dělat 3x za sebou,než se rodinka zasytí (jako u mě).meruńkový džem jsem dala do těsta,dvě lžíce i na poloviční množství,polila čokoládou a posypala mandlovými plátky. Luxusní :-)

    • Roman Šlajer | 5. 2. 2015 16:39

      Peču už poněkolikátý a můžu se po něm utlouct. :-) Je skoro jako od maminky. Jen polevu dělám citrónovou, roztíranou na marmeládu.

    • Roman Šlajer | 5. 2. 2015 16:39

      Peču už poněkolikátý a můžu se po něm utlouct. :-) Je skoro jako od maminky. Jen polevu dělám citrónovou, roztíranou na marmeládu.

    • bombardak6
      bombardak6 | 8. 1. 2015 11:18

      Dělám již poněkolikáté a je to opravdová mňamka!! jednoducý a opravdu suprový recept.

    • bisa
      bisa | 1. 11. 2014 21:48

      A že je to cizinka vás nenapadlo? Styďte se.

    • Hanka
      Hanka | 28. 9. 2014 18:35

      Vyborny!! Udelala jsem ho z pul davky do formy na kolac, dala jsem si tu pracia po vychladnuti rozrizla a namazala a slepeny polila navrch cokoladou. ;-)

    • TheKacabi
      TheKacabi | 28. 5. 2014 17:26

      krásně vláčný, chuťově výborný... pěkně vyskočil - žádná podrážka :D jen jsem dala na plech, ne do pekáčku a těsta jsem udělala o třetinu víc...

    • Ačraj
      Ačraj | 23. 5. 2014 20:24

      Slyšela jsem, že někdo místo mléka dává čaj do perníku, neumím si to představit, nezkoušel to někdo??? :-\

    • allena89
      allena89 | 21. 5. 2014 08:53

      Výborný perník. Marmeládu jsem dala do těsta a přidala jsem hrozinky v rumu a kandované ovoce. Je nádherně vláčný a nadýchaný.

    • silvik T.
      silvik T. | 8. 3. 2014 16:24

      Vynikající perník,který není vůbec suchý .Nevim zda marmeláda měla přijít i do těsta,ale já jí tam dala a pak jsem ho i promazala.Moc dobrý :-P

    • vrbasky
      vrbasky | 1. 3. 2014 07:56

      Dobrý den, paní Marie, já nejdřív smíchám sypké věci, aby se dobře rozmíchal prášek do perníku a soda (dnes jsem sodu nedávala - nemám :-) ), peču v předehřáté troubě na 180 °C a zkouším špejlí, když se nelepí na špejli, tak je hotový. A tenhle je moc dobrý. Přeju dobrou chuť.

    • Marie
      Marie | 26. 2. 2014 19:00

      Moc prosim na kolik stupnu a jak dlouho mam pect? A jeste bych potrebovala poradit, jak to udelat aby mi pernik i po upeceni zustal nadychany? Pekla jsem uz nekolik perniku a vetsinou mi vzdy pekne v roube nabehl ale po vytazeni splaskl :-( Prosim co delam za chybu? Dekuji za rady a preji vsem dbrou chut :-)

    • vrbasky | 31. 12. 2013 16:08

      Je výborný, doporučuju vyzkoušet :-)

    • Terka
      Terka | 18. 12. 2013 20:25

      V textu je napsáno potřít. Myslím, že by se vevnitř srazila, nebo tak něco. Asi je to na spojování případně. ;) :D :)

    • Veru
      Veru | 4. 11. 2013 23:05

      Zítra se na něj vrhnu, tak doufám, že se mi povede, ale když tady čtu samé pozitivní komentáře, tak už se mi na něj sbíhají sliny teď :-P Jen mám takový hloupý dotaz :-)) Marmeládu (povidla) mám dát přímo do těsta, nebo tím perník potřít až po upečení?

    • Petulka
      Petulka | 28. 10. 2013 17:41

      Povedl se :-) a byl vynikající :-) :-) ;-)

    • Evik
      Evik | 23. 8. 2013 21:48

      Lepší sem nejedla, je krásně vláčný.

    • Brambůrek
      Brambůrek | 17. 7. 2013 11:04

      musí tam být ten džem? nebo je to dobré i bez něj, prostě suchý perník? :-)

    • Sim2305 | 25. 6. 2013 15:33

      Dlouho jsem hledala dobrý recept na perník a tenhle je fakt výborný, přidala jsem podle rady pudin - hořká čokoláda a je fakt výborný

    • WeeBear
      WeeBear | 4. 6. 2013 12:19

      Je výborný, dokonce mi ho krásně upeče i moje plynová trouba, která strašně ráda buchty nedopéká ( stará plynovka = spálené kraje a tekutý prostředek, klasika). Pokud nemám doma vejce a nechce se do obchodu, jako třeba v tomto počasí, tak přidám jeden pudink (příchuť si můžete vybrat sami) a krásně vyjde i tak. Obzvlášť dobrý je s jakýmkoli ovocem, kostičky jablíček, samozřejmě i čokoládou, rozinkami, mandlemi, ořechy... Fantazii se meze nekladou. :-)

    • semovka
      semovka | 29. 5. 2013 23:19

      ty jo právě jsem ho dopekla a neodolala jsem ještě teplej jsem ochutnala a je dokonalej a hlavně fakt rychlovka =-O

    • dana k.
      dana k. | 4. 5. 2013 22:35

      já dávám na 200 stupňů v eletrické troubě

    • dana k.
      dana k. | 4. 5. 2013 22:33

      s tou nalámanou čokoládou uvnitř a postrouhanou nahoře je to bomba!Výborná!Zítra máme v našem městě TatraCap,to je soutěž ve volejbale,tak si hoši pošmáknou a ještě něco zbyde i pro rodinu. :-) :-) :-) :-)

    • dana  k.
      dana k. | 4. 5. 2013 20:47

      to vypadá docela dobře,jdu na to a pak napíšu výsledek ;-)

    • Radka
      Radka | 3. 5. 2013 16:00

      a na kolik stupnu? :-)

    • jaroslav
      jaroslav | 28. 2. 2013 08:54

      je to moc dobry :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-D

    • milay | 18. 2. 2013 14:10

      Moc dobrý

    • nikky
      nikky | 26. 1. 2013 21:25

      Rychlý, snadný, vláčný, výborný - no prostě mňamka. Super recept! :-))

    • Nika Prcek
      Nika Prcek | 10. 1. 2013 13:51

      Krásně mi vyběhl. skvělý recept :-) rychlý, snadný a moc dobrý :-) Super ! :-)

    • Denča
      Denča | 21. 12. 2012 16:45

      Hladké mouky, je to tam napsané. a cukr jsem dávala krupici.

    • cenkak
      cenkak | 21. 12. 2012 15:51

      Já tam dávám celá povidla, která se prodávají ve všech supermarketech a je to úúúúžasné. Opravdu doporučuji :-)

    • Ivana
      Ivana | 17. 11. 2012 13:05

      Ty neumíš číst ? Mouka Hladká ... jestli nevíš, tak si nech poradit v obchodě :-)´no a cukr se většinou dává krupicový......to je takový ten hrubší, chápeš?

    • Ný
      Ný | 16. 10. 2012 21:37

      Pekla jsem na 180°C cca 30min. (plynová trouba)

    • Adél
      Adél | 20. 7. 2012 18:06

      A nenapadlo vás třeba, že by jste měli dát k receptu taky informaci jak dloho a na kolik se perník peče?

    • gabio
      gabio | 27. 6. 2012 19:52

      Dokud to nebylo upečené, tak se mi to nezdálo, ale po upečení je to výborný :) doporučuji dát do toho výraznoou marmeládu

    • Tereza
      Tereza | 8. 5. 2012 11:34

      jaký se tam má dát džem? a je vůbec potřebné ho tam dávat? :-)

    • Iva
      Iva | 11. 3. 2012 13:32

      A nenapadlo vas treba to, ze Adriana ani Erik nejsou v Cechach uplne obvykla jmena a chyby, ktere udelala, jsou jen prepisem mluveneho slova :-\ tak, jak jej ona, jako cizinka vnima??? Dulezity je snad obsah a ze vam doporucila nejakou obmenu klasickeho receptu :-))

    • Zuzkagita | 5. 2. 2012 12:25

      vynikajici ;-) diky za recept

    • nix
      nix | 3. 2. 2012 19:13

      A říká Vám něco dyslexie a podobné „poruchy“?? asi ne..

    • nix
      nix | 3. 2. 2012 19:12

      A říká Vám něco dyslexie a podobné "poruchy"?? asi ne....

    • Zuzkagita | 3. 2. 2012 16:55

      Uz je v troube =-O

    • x
      x | 29. 1. 2012 10:28

      Ovšem je možné, že to měla být od "Adriany", co má za přítele "Erika", provokace. Pak nás pěkně napálila. :-P

    • x
      x | 29. 1. 2012 10:25

      Pokud to zveřejňuje, tak to rozhodně není jen její věc, ale vizitka to rozhodně je. Nemyslím si, že ji dotyčný urážel. A ano, každý se splete, jenže ona se nespletla - ona prostě neovládá základy české gramatiky! Hrůza všech hrůz!

    • kralovna1972
      kralovna1972 | 28. 1. 2012 09:57

      dobry den...není to hodně,dle mého akorát,zkusila jsem a byl výborný...doporučuji.... :-)

    • kralovna1972@seznam.cz
      kralovna1972@seznam.cz | 28. 1. 2012 09:56

      jezisi jsme jen lidi a co p.Adriana napsala a jak to napsala je její věc.....a její vizitka a proč urážíte.....každý se splete i já..... :-(

    • nnln | 21. 12. 2011 22:33

      V receptu vidím psanou mouku hladkou a cukr se do podobných těst dává krystal nebo krupice, ale ani tou moučkou se nic nepokazí.

    • nnln | 21. 12. 2011 22:31

      Ty švestky znějí i lákavě, ale doufám, že s tou příšernou češtinou si autorka příspěvku dělá legraci. Jinak by se měla urychleně vrátit tak do druhé třídy základní školy. Docela se divím, že takové příspěvky vůbec zveřejňujete. Občas každému nějaká ta chyba ujede, ale tohle je spíš výsměch.

    • Sabcza | 21. 12. 2011 10:34

      400 GRAMŮ,ALE JAKÉ MOUKY?? 300 GRAMŮ CUKRU,ALE JAKÉHO CUKRU?? :-) :-)

    • ADRIANA
      ADRIANA | 6. 8. 2011 00:31

      Ahojky lidicky .... jmenuji se Adriana a pekly jsme ho z mim pritelem Erikem a dali jse do nej bilej tvaroh rozinky a svestky moc se nam poved skusteto a do tech svestek trosku rumu provoni to celej pernik doporucuji skusit vibornee.... :-P :-P

    • addieH | 2. 8. 2011 14:07

      moc dobrý

    • Pavlína
      Pavlína | 23. 7. 2011 11:06

      Já dávám místo cukru med. Je ale potřeba mléko trochu zahřát, aby se v něm rozpustil. Je to zdravější a výborné!

    • Jája
      Jája | 16. 7. 2011 21:18

      Perník určitě vyzkouším, ale 30 dkg cukru, není to hodně??? :-D

    • Majklina007 | 15. 7. 2011 21:09

      ...moje varianta: s povidlama a polevou z hořké čokolády-superluxusní dobrůtka, vyzkoušejte až vás omrzí klasika...

    • Majklina007 | 15. 7. 2011 21:05

      Bezkonkurenční!!!nejlepší perník co jsem kdy pekla, jedla.....doporučuji!

    • Alena
      Alena | 15. 7. 2011 13:22

      Zkuste udělat v pekárně, pekla jsem na programu dort - super, vyborné, vlhké. Přidala jsem ještě hrozinky namočené v rumu nakonec a marrmeládu domácí jahodovou s kusy jahod a až to bylo hotové polila tekoucí čokoládou. Opravdu výborný recept.

    • Jesina | 14. 7. 2011 22:08

      Snadný, perfektní! Polovinu perníku jsem posypala kokosem, zbytek nasekanými mandlemi:)

    • Pavel No | 22. 5. 2011 16:10

      Recept naprosto bez chyby, dal jsem na polevu ještě kokos a po perníku se zaprášilo...

    • David
      David | 24. 4. 2011 02:20

      Můžu se zeptat na jakou teplotu, a na jak dlouho to mám do trouby dát ? :-[

    • LucBila
      LucBila | 14. 4. 2011 19:01

      Akorát jsem byla nakoupit suroviny a jdu na to. už se těším, až přijde manžel a okusí. :)) :-\

    • mickyxxl
      mickyxxl | 19. 2. 2011 12:35

      proste vyborny:-))

    • Petra
      Petra | 18. 2. 2011 16:24

      Perník jsem dneska pekla a musím říct vynikající!!!!! Rychlý,snadný a vynikající!!!! :-)

    • jarda
      jarda | 1. 12. 2010 19:32

      na kolik stupňu a po jakou dobu se peče? :-P

    • Veronika K.
      Veronika K. | 30. 10. 2010 14:30

      Většinou peču perník z receptů ze sáčku od perníkového koření, ale to se ani zdaleka nedá srovnat s tímhle. Je krásně vonavý, měkoučký a krásně mi vyskočil, což se mi nikdy nepvedlo. Ještě jsem ho polila čokoladou a chutná výborně. Všeci se jen olizovali takže recept už mám opsaný v mojí domácí kuchařce ;-)

    • recepty73
      recepty73 | 27. 10. 2010 14:27

      Dělal jsem z poloviční dávky,marmelády jsem tam ale ty 2lžíce nechal-Perník krááásně po ní i voní po meruňkách:-)(marmeládu jsem dal meruňkovou)

    • K K
      K K | 16. 4. 2009 14:24

      Výborný perník, všem vřele doporučuji, marmeláda do těsta dělá opravdu divy!! Díky za recept

    • Veronika Kolínková
      Veronika Kolínková | 15. 3. 2009 12:00

      Včera jsem ho pekla. Dala jsem na něho citronovou polevu a ta chuť toho sladkého a kyselého...mňam mňam..Všem doporučuju!

    • Pemajana
      Pemajana | 3. 4. 2007 20:08

      Tento "dobrý" perník mi připomíná mládí. Včera jsem ho upekla svým dětem, ale s malou změnou, kterou můžu doporučit. Těsto naklademe do pekáčku na mufínky, vychladlé polijeme čokoládou a posypeme kokosem, mandlovými lupínky nebo rozsekanými lentilkami atd... Děti určitě zaujmou /ale dospělé též/!

    • bramborka
      bramborka | 23. 3. 2007 11:46

      Opravdu je výborný,mohu doporučit.1***

    • ren pan
      ren pan | 10. 3. 2007 17:47

      Název nelže. Opravdu je to dobrý perník. Mňam.

    • Martina
      Martina | 24. 5. 2006 16:01

      Teďkon ho dělám pořád...a je moc dobrej:o))A ještě je dobré ho rozkrojit podél, promazat čokoládovým krémem a navrch potom celé přelít čokoládovou polevou...tak dobré:o)

    • Klára
      Klára | 23. 4. 2006 21:07

      Je opravdu výborný :o)

    • Zuzana Bugárová
      Zuzana Bugárová | 28. 3. 2006 17:41

      Tento pernik robievam a to dost casto i s tym dzemom a je výýbornýýýýýýýýýýýý.

    • Pepa Schubert
      Pepa Schubert | 16. 3. 2006 16:46

      Dnes to skusím a uvidím¨. Pepa

    • Radka.H.
      Radka.H. | 21. 2. 2006 13:51

      Výborný,jen jsem vynechala džem v těstě.Vršek buchty jsem potřela rybízovou marmeládou a postříkala cikcak čokoládou.

    • Éťa
      Éťa | 18. 9. 2005 19:49

      Dík za recept, hned zitra ho vyzkoušim!

    • Alena Vlachová
      Alena Vlachová | 14. 6. 2005 16:36

      Je to BOŽÍ. Hrozně mi to chutná.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty Perník Narozeniny a párty Piknik
    Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Džem Hladká mouka Jedlá soda Kakao Mléko Prášek do perníku Rostlinný olej Vejce

    Jak na čokoládovou polevu

    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Palačinky s jablky

    Palačinky s jablky

    Domácí krtkův dort

    Domácí krtkův dort

    Kotlety na houbách III.

    Kotlety na houbách III.

    Brokolice s uzeným tofu

    Brokolice s uzeným tofu

    Vepřová pečeně Robert

    Vepřová pečeně Robert

    Lilkové koláčky

    Lilkové koláčky

    Chřest na másle

    Chřest na másle

    "Braunýs"

    "Braunýs"

    Biskupský chlebíček - hrnkový

    Biskupský chlebíček - hrnkový

    Doporučujeme

    45 minut
    Polévka z pečeného květáku

    Polévka z pečeného květáku

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    Jak na čokoládovou polevu

    Poslední sledované recepty

    46
    Palačinky
    Palačinky
    43
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík
    35
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    34
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    31
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka

    Zajímavé články

    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám…
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč za chod
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč…
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…

    Sledujte nás

    AHA.cz Stylista si posvítil na moderátorky: Jak dopadla Borhyová a spol.?

    Stylista si posvítil na moderátorky: Jak dopadla Borhyová a spol.?

    AHA.cz Liškova bývalka změnila vzhled: Boková k nepoznání!

    Liškova bývalka změnila vzhled: Boková k nepoznání!

    AHA.cz Nedělní Aha! 28.2.2021

    Nedělní Aha! 28.2.2021

    Dáma.cz 6 znamení zvěrokruhu, která dokáží číst energii a auru druhých. Patříte mezi ně?

    6 znamení zvěrokruhu, která dokáží číst energii a auru druhých. Patříte mezi ně?

    Dáma.cz PETRA (45): Přítel mě znásilnil, zatímco vedle spaly děti. Bojím se ho

    PETRA (45): Přítel mě znásilnil, zatímco vedle spaly děti. Bojím se ho

    Ženy.cz Inspirace z Instagramu: Svetr, který nikdy nemůže vyjít z módy

    Inspirace z Instagramu: Svetr, který nikdy nemůže vyjít z módy

    Maminka.cz Co všechno musí zvládnout lékařka v porodnici za jedinou směnu? Podívejte se!

    Co všechno musí zvládnout lékařka v porodnici za jedinou směnu? Podívejte se!

    Reflex.cz Minářovo hnutí se vyčerpalo: Zaplnili Letnou, volební šance se rozplývají

    Minářovo hnutí se vyčerpalo: Zaplnili Letnou, volební šance se rozplývají

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Další doporučené recepty:

    Dobrušská pomazánka
    Dobrušská pomazánka
    Dobrý chléb pro Jiřího
    Dobrý chléb pro Jiřího
    Dobrý makovec
    Dobrý makovec
    Dokonalý seitan (rostlinné maso z pšeničné bílkoviny)
    Dokonalý seitan (rostlinné maso z…
    Domácí  chléb
    Domácí chléb
    Domácí (plněné) rohlíky
    Domácí (plněné) rohlíky
    • Recepty.cz
    • Dobrý perník
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí