• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Dobrota z jednoho hrnce
Napište svůj komentář k receptu

Dobrota z jednoho hrnce

autor: radka1412
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobrota z jednoho hrnce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cibule
    • 1
      klobása
    • zakysaná smetana
    • 1
      ks fazole
    • sůl
    • pepř mletý
    • sojová omáčka
    • 4
      plátek maso nejlépe krkovice
    • houby čerstvých nebo sušených - předem namočených

Postup přípravy receptu

1
Nakrájenou cibulku orestuju do zlatova, na ni dám na kostičky nakrájené maso, osolím, orestuju, přidám houby a klobásu na kolečka a dusím, až maso změkne. Přidávám vodu podle potřeby, nemělo by jí tam být moc, tak deci.
2
Pak přidám fazole, smetanu, zahřeji a dochutím pepřem a sójovou omáckou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Segedínský guláš z pomalého hrnce

Segedínský guláš z pomalého hrnce

Masové kuličky v rajčatové omáčce z pomalého hrnce

Masové kuličky v rajčatové omáčce z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Benova Lenka | 11. 4. 2009 21:46

    je to fakt dobrota, varila som podla receptu, len som použila kuracie vykostené stehná. Dávam za 1.

  • recepty 73 | 2. 4. 2009 20:08

    Jo,jo,nejdřív,že mají pravidla platit pro všechny,ale do DISKUZÍ nikdo nechce.Když to tak bude brát každý,tak se tu holt bude stále diskutovat nad vším možným,jen ne nad vařením.Také nemám rád hrubky(sám nejsem neomylný),nesrozumitelné recepty a nové recepty typu:voda,cukr,citron a už nebudete mít žízeň a podobně,ale když nakouknete na zmíněné diskuze,tak tam tyto témata již jsou a stačí na ně reagovat.Jenomže na to je většina moc líná-teď i já.Ale Kovářovi na toto poukazují stále dokola...Hezký večer,nekažte si ho,nestojí to za to.Jiří

  • Jana Pátková | 2. 4. 2009 19:40

    Musím říci, že Amy má pravdu ! v tom, co bylo psáno, ale také v tom, že vedle v si přečte komentáře asi tak ????člověků ? Omluva pro ty "čtenáře"!

  • recepty 73 | 2. 4. 2009 19:31

    ...AMEN...tento pokrm doma občas děláme a říkáme tomu fazolový hrnec.Je to moc dobré a máme to rádi s chlebem. Vložte si třeba do DISKUZE nové téma a můžete pokračovat tam.Jiří

  • Amy - | 2. 4. 2009 19:20

    A jako reakci na sdola projevené opačné názory uvádím, že nepřispívají k správným vztahům na tomto webu. Omlouvání ledabylosti a smířlivost k neúctě ještě nikdy žádnou společnost k rozkvětu nepřivedlo. Tvůrci tohoto webu mají právo určovat pravidla a my máme povinnost je dodržovat. Inu a omlouvám se za nepatřičné místo tohoto exkurzu.

  • Amy - | 2. 4. 2009 19:08

    Pravidla mají platit pro všechny a jejich dodržováním by mělo být podmíněno členství. Kdo je nerespektuje, neváží si ostatních, ani společenství jako takového a měl by být důtklivě upozorněn. Pokud nepůjde do sebe, vyloučen. Možná mi vytknete, že pravidlem je, nepsat tyto rozumy pod recepty, ale kdo by si je jinde přečetl?

  • Jarka O. | 2. 4. 2009 14:57

    Paní Ivano, Radko a Moniko, dovolím si s Vámi nesouhlasit. I bez mezer mezi písmeny lze uvařit, lze takový recept i rozluštit (při troše dobré vůle), ale už bych se styděla takto napsaný recept někomu poslat mailem, vytisknout si ho a založit do sešitu. Tím totiž už beru tyto chyby za svoje. Ne každý má k češtině a přehledně napsanému textu laxní postoj. Dát si trochu práce a času a přečíst si pravidla pro vkládání receptů přece nic nestojí. Než jdeme poprvé hrát třeba šachy, taky se nejprve poučíme, jaká jsou pravidla hry. To je totéž ;-)

  • Ivana Vašíková | 2. 4. 2009 13:11

    Paní Radko, vypadá to dobře, vyzkouším to. Jestli někdo neumí uvařit, protože nemá mezery, tak se divím, že ještě neumřel hlady. Nedejte se odradit lidskou tupostí a zase nějaký receptík napište.

  • radka zelenková | 2. 4. 2009 13:10

    Souhlas s p.Monikou.Je to o receptech a ne o čárkách.Nikdo nejsme dokonalí....Hledám něco k večeři,tak mám inspiraci.Děkuju za nápad a pište,nenechte se odradit!

  • Frantiska :) | 2. 4. 2009 11:18

    omlouvam se, ale neda mi to .... mezeru snad umi udelat kazdy, staci zmacknout mezernik

  • monika simova | 2. 4. 2009 10:17

    Paní Gábino,nebuďte zlá,Paní Radka může být starší dáma a neumí třeba natolik s pc.Čitelné to je a když se Vám to nelíbí,tak se na tento recept nekoukejte.Mimochodem vypadá to lákavě paní Radko.

  • Gábina H | 2. 4. 2009 08:11

    Co takhle dávat mezery mezi slova, oddělovat ingredience čárkou? Viz pravidla pro vkládání receptů http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=176

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Fazole Houby Klobása Maso Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept

Mohlo by vám zachutnat

Marokánky

Marokánky

Kotlety na smetaně II.

Kotlety na smetaně II.

Zmrzlinové sendviče

Zmrzlinové sendviče

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky

Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky

Harlekýn

Harlekýn

Perník s kokosem

Perník s kokosem

Jednoduché rybízové muffiny / koláč

Jednoduché rybízové muffiny / koláč

Kuře pečené s jablky

Kuře pečené s jablky

Doporučujeme

15 minut
Vajíčková pomazánka se sýrem

Vajíčková pomazánka se sýrem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

35 minut
Palačinky s jahodovým rozvarem

Palačinky s jahodovým rozvarem

40 minut
Chřestový salát s bramborovou pizzou

Chřestový salát s bramborovou pizzou

5 minut
Sweet chilli marináda

Sweet chilli marináda

60 minut
Rebarborový dort - tarte

Rebarborový dort - tarte

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

Poslední sledované recepty

61
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
47
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
42
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou
Vepřová pečeně na pivu s…
37
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
37
Palačinky
Palačinky

Zajímavé články

Netradiční svatební dorty: Chtěli byste, aby tento dort zdobil váš svatební stůl?
Netradiční svatební dorty: Chtěli byste, aby…
Nejlepší a nejjednodušší domácí zmrzlina? Cukrář Josef Maršálek prozradil svůj oblíbený recept
Nejlepší a nejjednodušší domácí zmrzlina? Cukrář…
Svatební dort prince Harryho a Meghan: Upečte si stejný i vy!
Svatební dort prince Harryho a Meghan: Upečte si…
Co podniknout s kedlubnami? Zkuste zelí, polévku, bramboráky nebo pizzu
Co podniknout s kedlubnami? Zkuste zelí, polévku,…
Nekonečná zelenina: Vypěstujte si salát, mrkev nebo zázvor ze zbytků
Nekonečná zelenina: Vypěstujte si salát, mrkev…
AHA.cz Zdrcená Janžurová: U milované dcery narazila

Zdrcená Janžurová: U milované dcery narazila

Mimibazar Domácí zmrzlina: Recept na vanilkovou, čokoládovou, jahodovou, i se slaným karamelem

Domácí zmrzlina: Recept na vanilkovou, čokoládovou, jahodovou, i se slaným karamelem

Dáma.cz Mezinárodní den análního sexu: Jsou k němu svolnější ateistky, nebo věřící?

Mezinárodní den análního sexu: Jsou k němu svolnější ateistky, nebo věřící?

Blesk pro ženy Džíny schválené létem: 3 šik kombinace s bílými kalhotami bez zbytečného klišé

Džíny schválené létem: 3 šik kombinace s bílými kalhotami bez zbytečného klišé

Ženy.cz Pryč s černou, odvažte se! 8 nejhezčích plus size outfitů na jaro

Pryč s černou, odvažte se! 8 nejhezčích plus size outfitů na jaro

Blesk.cz Statečné srdce Mel Gibson je v Praze! Procházka po Karlově mostě a večeře v italské restuaraci, kde si celebrity podávají dveře

Statečné srdce Mel Gibson je v Praze! Procházka po Karlově mostě a večeře v italské restuaraci, kde si celebrity podávají dveře

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. aneb 23 nejbáječnějších tlusťochů ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. aneb 23 nejbáječnějších tlusťochů ve fotbalové historii

Maminka.cz GALERIE: Fotit se bez plenky? Toto je 18 úsměvných důkazů, že život s dětmi nejde vždy podle plánu

GALERIE: Fotit se bez plenky? Toto je 18 úsměvných důkazů, že život s dětmi nejde vždy podle plánu

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí návštěvy a nezvané hosty. Patříte k nim?

4 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí návštěvy a nezvané hosty. Patříte k nim?

Abecedazahrady Jiřiny pro pěstování v nádobách: Podle čeho je vybírat

Jiřiny pro pěstování v nádobách: Podle čeho je vybírat

  • Recepty.cz
  • Dobrota z jednoho hrnce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí