Ďábelský Pangasius

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 32
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Anicha

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Petrželovou nať nasekáme na drobno. Na alobal kápneme olivový olej (asi tak 1 - 2 polévkové lžíce) a rovnoměrně ho po něm rozetřeme. Nasypeme na něj petržel a přidáme trochu slaniny nakrájené na malé kostičky. Cibuli nakrájíme na kolečka a pár jich rozprostřeme po směsi.
2
1 filet osolíme, přidáme chilli koření a rovnoměrně rozetřeme česnek, který jsme si nastrouhali nebo namačkali (osobně doporučuji strouhat ho na struhadle). Když to uděláme z obou stran, vložíme jej na připravenou směs a nahoru můžeme ještě přidat kolečka cibule. Celé to zabalíme a odložíme na plech. To stejné uděláme se zbylými filety.Poté dáme plech do lednice a necháme ho tam nejméně hodinu.
3
V předem rozehřáté troubě na 250° pečeme 20 minut.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • vuhioed
    vuhioed |

    10. 10. 2013 13:22

    Rychlé a výborné :-) Taky jsem místo petrželky použila oregáno a nedělala jsem to moc ostré :-))

  • ewelina.hr
    ewelina.hr |

    2. 3. 2013 13:53

    Také musím pochválit, opravdu velmi dobré. Sice jsem udělala menší úpravy dle naší chuti, ale i tak to bylo jednoduché a výborné. Moc chválím. V létě určitě vyzkoušíme i venku na grilu.

  • Lucie
    Lucie |

    10. 10. 2011 12:35

    vynikající :-)

  • karkulka.a
    karkulka.a |

    20. 6. 2011 14:17

    vynikající....

  • zuzana
    zuzana |

    29. 5. 2011 11:17

    chutná to výtečně

  • nikola
    nikola |

    29. 5. 2011 11:12

    je to super

  • Lucka
    Lucka |

    26. 5. 2011 08:58

    Výborné!!! Dávám za 1* :-)

  • bumbrdlik333
    bumbrdlik333 |

    29. 3. 2011 13:54

    Taky nám to chutnalo :-) :-)

  • vysmata.kata
    vysmata.kata |

    29. 3. 2011 12:10

    Tak vyzkoušeno a velmi chváleno. Přítel se jen olizoval ;-)

  • vysmata.kata
    vysmata.kata |

    24. 3. 2011 16:07

    Tak tohle musím zkusit, přitel miluje ryby a chtělo by to už něco nového. určitě napíšu jak chutnalo! 8-)

  • Atlantik20
    Atlantik20 |

    13. 3. 2011 11:27

    Taky moc dobré!! :-) :-)

  • MartikK
    MartikK |

    12. 3. 2011 14:32

    Výborné, děláno bez chilli, aby to mohl baštit i prcek. Místo petrželky použita směs oregano a bazalka a také to bylo moc dobré. Píšu za 1.

  • Venc
    Venc |

    3. 12. 2010 14:10

    Také se musím přidat..je to super ...akorát si musím ohlídat pálivost...já to přímo miluji ale co zbytek rodiny....poprvé jsem přidal právé feferonky z Maďarska a výsledek DOSLOVA ĎÁBELSKÝ PANGÁCIUS... :-D napodruhé už tento recept mně vyšel.... O:-)

  • Jan Ludvík
    Jan Ludvík |

    6. 2. 2010 10:19

    Výborná věc, k tomu čínské kari nudle a budete se olizovat až za ušima.

  • Dana Sobotová
    Dana Sobotová |

    18. 9. 2009 18:57

    Vyzkoušeno a musím říct, že ryba byla výborná a moc jsme si všichni pochutnali. Protože nemám ráda ostré jídlo, chilli koření jsem nahradila grilovacím a super. Dávám za 1 a do oblíbených.

  • Lucie Konupková
    Lucie Konupková |

    8. 8. 2009 15:48

    Ďábelský pangasius je opravdu výborný..akorát jsem neměla petrželku, tak jsem to posipala oregánem a nic jsem nezkazila.. chuť výborná;) jako přílohu jsem udělala bramborovou kaši k tomu dušenou brokolici a okurkový salát;) Mnam to byl výbornej oběd..Příště to také vyzkouším ugrilovat..

  • Jana Štuksová
    Jana Štuksová |

    31. 7. 2009 23:50

    Už jsem pekla v troubě,zítra bude na grilu.Opravdu dobré.

  • Lucie Mlýnková
    Lucie Mlýnková |

    1. 7. 2009 15:56

    Takto připravená ryba se dá i ugrilovat :-)