Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Na jeden Hermelín:
    • 1
      ks hermelín
    • 1
      stroužek česnek - větší
    • 30
      g sýr niva
    • pepř mletý
    • chilli pasta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hermelín rozpůlíme a lžičkou vydlabeme měkký střed. Okraje potřeme chilli pastou(buď obě strany nebo jen jednu) podle toho, jak chceme mít Hermelín ďábelský. Měkký střed dáme do misky(skleničky) společně s Nivou a na pár vteřin vložíme do mikrovlnné trouby rozpustit. Promícháme s rozetřeným česnekem a pepřem v hladkou hmotu, kterou vrátíme do středu vydlabaného potřeného Hermelínu, oba díly přitiskneme pevně k sobě a zabalíme zpět do obalu. Necháme proležet alespoń do druhého dne v chladnu.
2
Podáváme jako chuťovku k pivu nebo vínu.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli pasta Hermelín Pepř mletý Sýr Niva
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Alenka
    Alenka |

    5. 12. 2016 16:24

    Skvěle, odporučuji okořenit kvalitním chilli. Na oslavě od švagra jsem sypala hermelíny práškem z balíčku http://www.superchilli.cz/produkt/chilli-balicek-extrakt-smrti-41505/ Doporučuji, chuťovka!

  • Domi
    Domi |

    28. 3. 2015 23:23

    Delikatesa :-*

  • Ivus Zednikova
    Ivus Zednikova |

    7. 3. 2014 14:19

    Vrele doporucuji vsem kdo radi syry. Pred chvili jsem dala ulezet sest hermelinu na zitrejsi mecheche a jsem si na sto procent jista, ze zase zmizi ze stolu jako prvni. A kdyz budete chtit jinak barevne tak pridejte snitlik, orechy nebo neco jineho, taky je to hodne dobre.

  • Honza
    Honza |

    27. 2. 2014 12:17

    Dělal jsem už něco podobnýho,pálivý můžu tak to zkusim.

  • Diana
    Diana |

    20. 1. 2013 17:52

    VÝBORNÝ <:-)

  • Monča
    Monča |

    7. 9. 2012 07:00

    Děláme ho teď pořád, je to jednoduchý a do vnitřku se dají strčit i ořechy nebo pistácie, výborný sýr!

  • Anonymous
    Anonymous |

    29. 7. 2012 11:17

    pro mimiska doporucuju polovicni davku cili pasty, jinak si obcas ublinkne, stejne jako po jeho oblibene pivni polevce

  • Irena
    Irena |

    12. 5. 2012 17:49

    very very good <3 :-P :-* :-)

  • Rejholcová Dagmar
    Rejholcová Dagmar |

    22. 3. 2012 14:06

    Velkou chybu má tenhle hermelín, jeden nikdy nebude stačit ;-)

  • Navarová K
    Navarová K |

    26. 1. 2012 14:19

    Perfektní!!! Hmota, která se vrátí do hermelínu k němu přilne tak, jako kdyby tam byla odjakživa. Až budu dělat příště dám víc česneku nebo si budu muset pořídit náš český, ten má větší sílu.