Krémové houbové rizoto

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 35 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      hrnek rýže na rizoto Arborio
    • 1
      ks cibule
    • 4
      ks čerstvé žampiony
    • parmazán
    • 1
      plátek máslo
    • zeleninový vývar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1.Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme najemno nakrájenou cibuli. Jakmile cbule zpění, přidáme rýži a na pánvi orestujeme. Začneme podlévat vývarem a promícháme.
2
2.Na druhé pánvi si rozehřejeme trochu másla a orestujeme na plátky nakrájené žampiony. Dokud není rýže uvařená na skus, tak neustále podléváme vývarem. Těsně před koncem vmícháme orestované žampiony a strouhaný parmazán.
3
3.Rizoto na talíři posypeme strouhaným parmazánem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: