Ďábelské fazole

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: aktija

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g anglická slanina
    • 400
      g fazole konzervované nebo uvařené
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 4
      lžíce zeleninové lečo
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka chilli

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji, přidáme lečo, kečup a fazole. Dochutíme solí, pepřem, česnekem a chilli. Podáváme nejlépe s chlebem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Dabel kozel
    Dabel kozel |

    11. 7. 2013 11:45

    vrrrrrr cela rodinka si posmákla tydle ravioly vážně doporucuju sérus

  • tomasek
    tomasek |

    3. 12. 2010 21:35

    Tohle zbožňuju - extremní rychlovka a skvělé jídlo. Jen místo slaniny si dávám něco jiného:-)

  • tomasek
    tomasek |

    3. 12. 2010 21:29

    Tohle zbožňuju - extremní rychlovka a skvělé jídlo. Jen místo slaniny si dávám něco jiného:-)

  • Pája
    Pája |

    23. 1. 2007 13:00

    je to úplně supr a když se přidá do toho trochu vepřového nakrájeného na kostičky a nachá se trochu vývaru z fazolí a dohustí se to trochou mouky tak to nemá chybu.

  • pupen Hons
    pupen Hons |

    13. 2. 2006 22:58

    mňam!

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    26. 1. 2006 13:00

    Jo, jo, u nás jim říkáme kovbojské a je to dobrá rychlovka na velký hlad:-)