Ďábelská směs na topinky

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 3
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme na drobno, papriky, rajčata a feferony nakrájíme na menší kousky, prolisujeme česnek a přidáme konzervy nakrájené na kostky. Vaříme, až se šťáva téměř vydusí, sejmeme ze sporáku a naplňujeme skleničky.

RADA: Tipy na další chutné pomazánky

2
Sterilujeme asi 20 minut.

Komentáře k receptu

  • Katka
    Katka |

    27. 7. 2015 20:30

    Lidl - Pikok konzervy jsou nejlepši mají německou úroveň kvality.

  • Iveta
    Iveta |

    21. 4. 2015 07:01

    Nejlepší jsou konzervy z Lidlu, 85 % masa

  • Marek P.
    Marek P. |

    13. 1. 2012 19:15

    Doufám, že nekupujete čínské konzervy. Přece ta hygiena je tam ještě stále na takové úrovni, co v Evropě nebylo ani v 19. století.

  • Majka Rončáková
    Majka Rončáková |

    24. 5. 2007 10:44

    Čínské konzervy jsou v Kauflandu.

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    24. 5. 2007 10:17

    Určitě souhlasím,nejlepší byly čínské konzervy,ani nevím,jestli ještě jsou.Ujišťuji vás,že na tady tu směs na topinky,můžete použít i Eurokonzervy a bude to dobré,aspoň ze skušenosti s touto směsí se mne nikdy nikdo neptal,z jaké konzervy jsem to vařila a všem vždy chutnalo:Autorka receptu Jana R.

  • barča
    barča |

    23. 5. 2007 16:17

    Milé dámy a pánové, já ať koupím jakoukoliv konzervu vepřového i hovězího ve vlastní šťávě, tak je to s prominutím "blivajs" . Žádné maso atd. Jaké konzervy kupujete ? Myslím výrobce. Moc děkuji za zkušenosti.

  • Hela -
    Hela - |

    22. 5. 2007 10:16

    Při čtení tohoto receptu jsem se vrátila do mládí (asi před 35 lety). kdy nebylo nic k dostání a byla proto velmi populární pomazánka s názvem ČE-KO (tj. česnek+konzervy).Tak jí taky posílám.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: