Čočková sekaná s řapíkatým celerem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: plizicka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Čočku uvaříme do měkka, z celeru oddělíme listy. Natě celeru nakrájíme najemno a orestujeme na cibulce. Listy celeru nasekáme nadrobno, a vložíme do větší mísy. Dále do mísy přidáme čočku, ořechy, orestovaný celer, vejce, pepř, sůl a rozdrobíme droždí.
2
Přidáváme postupně mouku aby vzniklo těsto husté asi jako na bramboráky. Těsto vložíme do vymazané a vysypané formy, a poklademe lupínky másla. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 stupňů asi 1 hodinu. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu

  • tina.the.chef
    tina.the.chef |

    21. 3. 2013 09:47

    a kdy tam má dát člověk tofu a v jaké podobě?

  • Frantiska :)
    Frantiska :) |

    26. 9. 2009 18:17

    teda tento recept vypada moc dobre :)