Cigánská pečienka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: LapacReceptu

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      plátek maso Kuřecí nebo vepřové
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks houska
    • 1
      ks cibule 1 velká nebo 2 menší
    • 2
      lžička hořčice
    • 1
      ks okurka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jedná se o slovenskou pochoutku. Vezmeme si kuřecí prso, které očistíme a rozdělíme na dvě části, z kterých za pomocí paličky na maso uděláme dva plátky masa. Maso okořeníme z obou stran solí a pepřem a osmažíme.
2
Dále si oloupeme cibuli, nakrájíme na měsíčky a osmažíme na výpeku od masa, popřípadě přidáme olej. Vezmeme si rozkrojenou housku, kterou z obou stran potřeme hořčicí (je na vás, jestli to bude plnotučná, kremžská, křenová, kečup nebo tatarka - já používám na jednu půlku plnotučnou a na druhou kremžskou)
3
Připravené housky naplníme cibulí, vložíme maso, opět cibuli a kyselou, na půl rozkrojenou, okurku nebo dle chuti. Můžete přidat zeleninu v podobě ledového salátu či papriky. Dobrou chuť :)
Zařazení: Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Houska Maso Okurka Pepř mletý Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: