Vepřové nebo kuřecí maso na přírodno (Cigánská)

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 5 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na řízky nakrájíme a vyklepeme maso, následně osolíme a opepříme a natřeme hořčici. Řízky vždy ukládáme na sebe, aby se natřely s obou stran. Na pánvi s rozpáleným olejem přidáme řízky a necháme ztmavnout, následně řízek otočíme a při posledním je třeba vložit na pánev tou namazanou stranou a následně osolit a opepřit na pánvi a přetřít hořčicí. Jako příloha je vhodná žemle nebo brambory, podle chuti klidně i rýže.
Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice Pepř mletý Sůl Vepřová kýta

Komentáře k receptu

  • klampi
    klampi |

    29. 1. 2012 17:05

    zapomnel sem horcici muzete ju tam pridat

Poslední navštívené:

Abecední seznam: