Chobotnice s kapary

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Chobotnice omyjeme, osušíme a rozkrájíme na 1 cm široká kolečka. Na rozpáleném oleji chvíli orestujeme kapary, přidáme nakrájené chobotnice a za stálého míchání 2 minuty smažíme. Pánev odstavíme z ohně, chobotnice vyjmeme a necháme okapat. Do pánve přilijeme víno smíchané se solamylem, přilijeme šťávu z chobotnic a chvíli povaříme.
2
Poté chobotnice vrátíme zpět do pánve, přilijeme citronovou šťávu a důkladně osolíme a opepříme. Zamícháme a prohřejeme. Podáváme posypané bazalkou a petrželkou.

Komentáře k receptu

  • katka tokošová
    katka tokošová |

    10. 4. 2005 13:01

    dobré jídlo

Poslední navštívené:

Abecední seznam: