Chléb s bramborovou kaší

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program - Základní, velikost I, barva kůrky střední. Po upečení chleba vyklopíme z formy a necháme na mřížce v utěrce vychladnout.
2
Výsledek - jemný, nadýchaný, lahodný chléb.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Kateřina Kučerová
    Kateřina Kučerová |

    12. 12. 2008 09:29

    Cleba je moc dobrý dávám 1,manžel nemá moc rád tmavé chleby,tak místo žitné dávám směs na kmínový chleba,kde je je mouka namíchaná(žitná a pšeničná+kmín),my si ho pečeme s žitnou celozrnou.

  • Kateřina Kučerová
    Kateřina Kučerová |

    7. 12. 2008 15:29

    Výborný chleba,dávám 1.Jen jsem ho musela chvíli dopéct na program pečení,máme rádi tmavší.

  • Kamila
    Kamila |

    25. 3. 2008 12:46

    Dobrý den, opravdu výborný chleba, hned se zařadil mezi naše nejoblíbenější - spolu se Šumavou. Díky za recepty :-D

  • Pavla
    Pavla |

    3. 5. 2007 09:17

    Tak ala Sumava uz mi teda chutnala vic:-) Ja ty celozrnne taky prubezne zkusim, mam pekarnu asi tyden, tak pecu denne a pokazde jiny, abychom si s manzelem vybrali, co ano a co ne:-) Budu se za chvili muset taky orientovat na neco sladkeho, aby nebyl porad chleba:-)

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    3. 5. 2007 07:29

    Tak to si, Pavlo, vybírejte recepty, kde je vyšší poměr žitné nebo celozrnné mouky proti hladké. Je tu i několik receptů, kde místo hladké bílé mouky je pšeničná celozrnná nebo špaldová. Tyto chlebíky by už měly být podle Vašeho gusta :-)) Namátkou zkuste Chléb 100% celozrnný, Grahamový chléb II, Jogurtový tmavý chléb Harmony.

  • Pavla
    Pavla |

    2. 5. 2007 20:36

    Dala jsem presne podle receptu, ale je fakt, ze my mame opravdu radi ty hodne tmave a celozrnne. jak jsem psala, testo i chleba super, ale na nas moooc svetly. Tady je na mne moc bile mouky, prave zkousim ten ala Sumava, tak uvidim:-)

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    2. 5. 2007 13:47

    Pavlo, to je divné, dala jste i žitnou mouku? S použitím žitné mouky není žádný chléb "bílý a buchtovitý" :-))

  • Pavla
    Pavla |

    2. 5. 2007 13:21

    Chleba vypadal krasne, ale vubec nam nechutnal. Byl hodne bily, takovy buchtovy, pripominal chlebiky, ktere jedi v primorskych statech. Recept fajn, chlebik krasny, ale ne pro nas.-)

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    13. 3. 2007 10:50

    Halino, na sůl a cukr máte pravděpodobně k pekárně přiloženou odměrku. Ta menší část je kávová lžička, větší část jako polévková lžíce. Na vytahování háků je tabulka na www.pekarny.unas.cz, ke každé pekárně je tabulka zvlášť a jdou i vytisknout. Když se Vám nepodaří včas háky vytáhnout, upečte chleba s nimi a pak ho nechte ve formě asi 10 minut odpočinout. Půjde lépe vyklopit.

  • Halina Fialová
    Halina Fialová |

    13. 3. 2007 10:35

    Dobrý den, mám nově pekárnu na chleba. U testovacího chleba jsem měla problém s množstvím soli a cukru. Byl hodně cítit po droždích a byl málo slaný. Pořád nevím, v kterém okamžiku mám vytáhnout hnětací háky.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    5. 1. 2007 10:23

    Mňam, taky moc dobrý a vláčný chlebík:-)) Za 1.

  • JANA Žambochová
    JANA Žambochová |

    24. 11. 2006 12:00

    DOBRÝ DEN UVAŽUJI O KOUPI PEKÁRNY ALE PO OŘEČTENÍ VAŠICH RECEPTŮ UŽ NEVÁHÁM. UŽ TEDˇ SE MI SBÍHAJÍ SLINY

  • Danuše
    Danuše |

    18. 11. 2006 23:02

    Je to tak, tento recept jsem dostala od známých. Patří mezi všeobecně oblíbené, tudíž je putovní.

  • Jana Z
    Jana Z |

    18. 11. 2006 17:21

    No a co,všichni nečtou Chlebové stránky Vlasty a Zlaty. Všechny recepty někdy někdo opsal, dostal,pak vyzkoušel a když byly fajn, rád se o ně na těchto stránkách podělil.

  • Vlasta a Zlata
    Vlasta a Zlata |

    18. 11. 2006 14:41

    Recept je to hezký, jen má malou vadu. Je doslova opsaný z Chlebových stránek Vlasty a Zlaty! Tam už byl v květnu 2004.

  • Danuše Bednářová
    Danuše Bednářová |

    11. 9. 2006 11:48

    Teda, to je pohlazení po duši. Díky.

  • Iva Hoffmanová
    Iva Hoffmanová |

    11. 9. 2006 09:54

    Byla jsem zvědavá, co s tím udělá ta br.kaše. Chléb je moc dobrý, jako ostatně všechny z pekárny od Bednářky (tak se jim u nás říká).Dnes zkusím ten škvarkový.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: