Chilli con carne VI.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: zrzka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • maso (kuřecí, vepřové, hovězí)
    • 1
      plechovka fazole ve slaném nálevu
    • 1
      ks nakládaná kukuřice
    • kečup - jemný
    • koření - chilli con carne

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Osmahnout maso nakrájené na kostky, aby bylo dozlatova propečené. Přidat kukuřici a zasypat kořením, lehce osmahnout a zalít kečupem a vodou z fazolí z plechovky. Podusit, přidat fazole, nechat jen probublat. Osolit, přidat kapku jablečného octa, či malinko cukru, je-li kečup méně sladký.

Komentáře k receptu

  • Monika
    Monika |

    7. 11. 2010 10:56

    Výborné, jen místo kečupu dávám rajčata z plechovky a přidávám zelené lusky. :-)

  • Miroslava Marková
    Miroslava Marková |

    31. 7. 2007 11:07

    Vařila jsem včera odpoledne, že budu mít dnes k obědu. Ale přítel chodil tak často ochutnávat, že dnes budu muset vařit něco jiného. Výborné, za 1!