Chilli con carne V.

moje hodnocení:

3,8

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: zrzka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso orestujeme na cibuli, přidáme fazole i s nálevem, chlilli omáčku dle chuti, rajský protlak, podlijeme vodou a necháme dusit (cca půl hodiny). Zahustíme instantní jíškou (dělám to na hustotu guláše), nakonec přidáme prolisovaný česnek a už nevaříme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • lilywhite
    lilywhite |

    14. 10. 2010 19:52

    Toto je taková rychlá verze chilli con carne, vůbec bych ji nezatracovala. Ne vždycky je čas a chuť namáčet fazole, loupat rajčata a krájet zeleninu. Ale co tomuhle receptu opravdu chybí je kukuřice. Občas vařím něco podobného, ale ještě přidávám žampiony a nakrájenou čerstvou papriku. Výborná je vegetariánská varianta, do které se dá místo masa drcená soja.

  • Petra Schrammova
    Petra Schrammova |

    24. 9. 2010 17:05

    nu coz vyzkousime a uvidime-konzerv neni nikdy dost :-)

  • jah rastafari
    jah rastafari |

    13. 9. 2007 09:49

    Lidi,cim se to krmite? Sama konzerva a instantni zelenina! Nedivila bych se,kdybyste uprednostnovali i i instantni zvirata v plechu... Ja osobne uprednostnuji 500g hov.masa,200g fazoli ,cerstva rajcata papriku,chilli papricky j apenos ,sul pepr,cerstva bazalka oregano tymian,hromada cibule,cesnek. V kotli dusit cele odpoledne,nakonec pridam na talir chladnou zakysanou smetanu.Dobrou chut vyborne i s velkymi noky jak o o prilohou

Abecední seznam: