Česká vepřová čína

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřové maso
    • 1
      ks pórek lze nahradit jarní cibulkou popř cibulí
    • 2
      ks paprika červená nebo žlutá
    • 1
      ks mrkev
    • koření - čína
    • sojová omáčka
    • med
    • olej
    • škrob
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na rozpálený olej na pánvi dáme maso. Snažíme se otáčet aby bylo ze všech stran. Jakmile maso je hotové (dle zkušeností) vyndame jen maso a šťávu necháme.

RADA: Jak vybrat kvalitní maso

2
Vložíme papriku, později mrkev. Úplně na konec pórek - stačí mu velmi málo. Pak vrátíme maso a podlijeme hrnkem vody se lžící škrobu. Lehce provaříme a promícháme.
3
Podáváme s rýží. Voní to. Chutná to... Dobrou chuť.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: