Červený vinný ocet

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      l červené víno bio

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Víno vlijte nejlépe do kameninové nádoby, překryjte gázou, upevněte ji kolem hrdla a nádobu odložte na temnější místo při teplotě 24 až 28 °C. Nemělo by docházet k větším teplotním výkyvům.
2
Až se vytvoří hustá octová matka, nepromíchávejte ji.
3
Za 6–7 týdnů ocet přeceďte do sterilních suchých láhví nejlépe přes kávový filtr vložený do trychtýře. Zazátkujte a uchovávejte v ledničce, jinak bude nadále kysnout.
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: