Podle vlastni chuti udělejte čínu z vepřového nebo kuřecího masa. Nesmí být příliš mnoho šťávy, raději hustší směs. Připravte těsto na palačinky. Bez cukru s kvasnicemi. Po mírném nakynutí pečeme na pánvi. Necháme první vrstvu necelou minutu smahnout. Přidáme vrstvu čínské směsi. Tu zalijeme další vrstvou omelety. Na mírném ohni opečeme palačinku po obou stranách. Chutné teplé i studené.
Zvláštní, arašídy do Činy nepatří... :-\ To jen ta česká kuchyně co dům dal przní vše
Daniela
|
21. 1. 2007 12:01
hm tak to je recept o nicem, kdyz si tu cinu mame udelat podle sebe prave o tu mi totiz slo, palacinky umi snad kazdy amater!
Petra
|
1. 11. 2006 09:13
to je snad logicke, ze arasidy prijdou do ciny.a nebo tam nemusi byt vubec.jak uz je napsano udelejte si cinu podle chuti.jinak supr recept.miluji masovou smes v palacinkovem teste.
Gábina Houšková
|
21. 9. 2006 08:59
a kam se dávají ty arašídy? Do číny nebo se tím posype až hotové jídlo?