Čertovské roštěnky

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 11
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky roštěné nakrájíme na hranolky, naklepneme je, osolíme a opepříme. Do červeného vína zamícháme ostrou hořčici, kečup a chilli. Maso naložíme do marinády a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Pak je vyjmeme a dáme okapat.
2
Poté maso opečeme na oleji ze všech stran. Přidáme pokrájenou cibuli na kolečka a orestujeme. Zalijeme zbytkem marinády. Povaříme 7 minut a nakonec zjemníme kouskem másla.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • evelyna.x
    evelyna.x |

    7. 8. 2011 10:53

    je to moc dobré, přílohu jsem měla opečené brambory v papiňáku. Děkuji za inspiraci, ;-) dávám za 1

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    20. 2. 2011 14:54

    Moc dobré ;-)

  • Vladislava Houdová
    Vladislava Houdová |

    20. 7. 2008 19:10

    Skvělé dávám 1

  • Světla Domesová
    Světla Domesová |

    21. 3. 2008 09:55

    Co všechno se k tomu hodí jako příloha?Právě to jdu zkusit!

  • Lukas Pazdera
    Lukas Pazdera |

    23. 2. 2008 12:23

    jdu to zkusit,zda se ze to bude super,urcite to bude dobre,hmmmmmm.

  • Anonym
    Anonym |

    30. 12. 2007 08:01

    Zkusím to

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    11. 9. 2007 14:27

    Je to moc dobré jídlo, jen jsem místo roštěnek použila falešnou svíčkovou. Určitě dávám za 1.

  • Hana Suková
    Hana Suková |

    4. 8. 2007 18:16

    dobré ale nejde to vytisknout.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    8. 6. 2007 18:34

    nevím kdo dal 5,ale rozhodně je to dobré.

  • Radka Foltýnová
    Radka Foltýnová |

    4. 3. 2007 13:37

    Je to moc dobre:)

  • Štěpán Říha
    Štěpán Říha |

    3. 10. 2006 17:08

    Skvělé, jako přílohu doporučuji hranolky.

  • Michal Hučík
    Michal Hučík |

    4. 9. 2005 11:21

    Vyborne ... :)