Čepice na pečené maso (Argentina)

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tenký plát masa se potře směsí z obou stran a nechá se grilovat (péci) z obou stran na roštu. Výborná je i na vepřovém kolenu, pečeném v klasické troubě. Vznikne naprosto luxusní chuť!

Komentáře k receptu

  • smrdíš sfdgvdf
    smrdíš sfdgvdf |

    24. 1. 2008 11:28

    opravdu je to hnusný jak hovno

  • indiana Jones
    indiana Jones |

    17. 4. 2004 16:44

    Opravdu si to doma vyzkoušejte, sám jsem nevěřil...ingredience máte ve spíži, tak na to jednou ten bůček obětujte... :o)))Nejdříve ho několikrát křížem nařizněte a pak vetřete "čepici"...

Další doporučené recepty: