Candát v papilotě

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 35 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks candát
    • 1
      ks citron
    • 1
      hrst šalvěj
    • 4
      snítka citronový tymián
    • 200
      g cherry rajčátka
    • olivový olej
    • pepř mletý
    • sůl
    • 200
      ml bílé víno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné filety osolte a opepřete, vložte do pečicího papíru, přidejte lístky šalvěje, snítky tymiánu, citron nakrájený na měsíčky, cherry rajčátka. Zakápněte olivovým olejem a vínem, zabalte a papír zakolíčkujte tak, aby všechna pára a vůně zůstaly v balíčku. Upečte ho v troubě předehřáté na 180 oC, asi 25 minut.
2
NÁŠ TIP
3
Maso s minimem kostí má jemnou chuť i vůni, proto bylinkami nechávejte candáta jen lehce provonět.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.