Selský kapr v papilotě

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: taknic

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g kapr
    • 300
      g vařené brambory
    • 4
      stroužek česnek
    • 100
      g slanina
    • sůl
    • drcený kmín
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce kapra připravujeme jednotlivě zabalené v alobalu. Alobal dáme raději dvojitě, aby se nám balíčky neroztrhly.
2
Střed alobalu vymažeme olejem (nebo sádlem), na něj rozložíme na plátky pokrájené uvařené brambory, posypeme směsí jemně nakrájené cibule, česneku a slaniy se solí a kmínem. Nahoru dáme osolené a okmínované porce kapra. Pak balíček pevně uzavřeme. Můžeme grilovat nebo péci v troubě. Je možné použít i anglickou slaninu.
3
Recept jsem našla na www.rybadomaci.cz.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.