Selský kapr v papilotě

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: taknic

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce kapra připravujeme jednotlivě zabalené v alobalu. Alobal dáme raději dvojitě, aby se nám balíčky neroztrhly.
2
Střed alobalu vymažeme olejem (nebo sádlem), na něj rozložíme na plátky pokrájené uvařené brambory, posypeme směsí jemně nakrájené cibule, česneku a slaniy se solí a kmínem. Nahoru dáme osolené a okmínované porce kapra. Pak balíček pevně uzavřeme. Můžeme grilovat nebo péci v troubě. Je možné použít i anglickou slaninu.
3
Recept jsem našla na www.rybadomaci.cz.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Drcený kmín Kapr Olej Slanina Sůl Vařené brambory

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: