Bylinkové tyčky k vínu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: karo.lina

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks listové těsto
    • 2
      hrst bylinky nasekané
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 0,5
      lžička sůl
    • pepř celý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těsto si rozválíme na pomoučeném vále na hranatou placku. Bylinky nasekáme (já jsem použila hladkolistou petrželku, oregano a bazalku), smícháme s olejem a nadrceným česnekem, solí a pepřem. Směsí potřeme celý plát těsta.
2
Potřené těsto rádýlkem nařízneme na jednotlivé tyčinky, které zatočíme a dáme na plech vyložený pečícím papírem.
3
Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 200°C asi 7 minut, než budou tyčinky nazlátlé.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • TheKacabi
    TheKacabi |

    30. 12. 2014 01:49

    vyzkoušeli jsme na "předsilvestra" a mělo to úspěch... pro jistotu jsem ale dělala jen ze 100g těsta :-) teď vím, že můžu i víc :-)

  • TheKacabi
    TheKacabi |

    30. 12. 2014 01:49

    vyzkoušeli jsme na "předsilvestra" a mělo to úspěch... pro jistotu jsem ale dělala jen ze 100g těsta :-) teď vím, že můžu i víc :-)