Olivy k vínu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • provensálské bylinky
    • nakládané olivy
    • balkánský sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Balkán nakrájíme na kostičky dáme dvě lžičky provensálského koření a zalijeme olivami i s nálevem. Necháme ve sklenici dva dny v chladu uležet. Delikakesa.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Petra
    Petra |

    13. 12. 2012 11:55

    Dávali jste i ten nálev podle návodu??

  • Alois
    Alois |

    15. 10. 2012 12:58

    Recept vypadá opravdu moc dobře. Myslím, že by obstál i v aktuální soutěži na Olivy: http://www.olivyzespanelska.cz/soutez/uvod ;-)

  • bibi
    bibi |

    8. 11. 2011 13:06

    přesně takhle se dá salát u nás koupit s rajčaty v olivovém oleji, i ten sýr s kořením vypadá stejně, je to výborný

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    8. 11. 2011 01:38

    Přidávám někdy i sušená rajčata v olivovém oleji. ;-)

  • Hana P.
    Hana P. |

    10. 7. 2008 21:04

    Výborné, výborné, výborné....

  • Veronika
    Veronika |

    17. 10. 2007 19:03

    Výborné, výborné. Dělala jsem už několikrát, s ořechy i různými obměnami koření (orefano, bazalka, směs na pizzu, ap.). A ráda ještě budu :-) Díky.

  • Di
    Di |

    21. 1. 2007 13:00

    Já bych se přimluvila za přidání jemných koleček cibule, raději červené.

  • Jana Z
    Jana Z |

    21. 1. 2007 10:50

    Dělala jsem i s těmi ořechy dle rady v komentářích a musím říct, že to bylo přímo vynikající, ořechy natáhly z nálevu skvělou chuť.

  • František Brusák
    František Brusák |

    20. 1. 2007 09:28

    Dle chuti ale to koření nepřežeňte je velice aromatické.

  • Anonym
    Anonym |

    29. 12. 2006 18:36

    Jaké množství od každého?Děkujeme

  • Helena
    Helena |

    20. 3. 2006 15:02

    To je delikatesa,ja bych se jeste primluvila za pridani vlasskych orechu.(Velke kusy.)

  • beba
    beba |

    20. 3. 2006 14:22

    Aké množstvo by malo byť z každej suroviny?