Čokoládový korpus

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: bronousek

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks vejce
    • 150
      g cukr krupice
    • 150
      g hrubá mouka
    • 50
      g čokoláda na vaření nastrouhaná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z bílků si vyšleháme tuhý sníh. V míse vyšleháme do pěny cukr se žloutky. K nim přidáme mouku, nastrouhanou čokoládu a do toho lehce vmícháme sníh z bílků.
2
Dbáme na to, aby bylo těsto dobře rozmícháno.
3
Pečeme na 150 °C, 30 - 45 minut, podle vlastních zkušeností s troubou.
4
Uvedené množství těsta vystačí na menší kulatý dort, na dorty délky 35 cm a více je třeba udělat dvojnásobnou dávku.
5
Mně se tohle těsto vždy povedlo, je nadýchané a chutné. Plnit se dá jakýmikoliv krémy.

Komentáře k receptu

  • bronousek
    bronousek |

    29. 2. 2012 20:12

    co přesně vám vadí? Ať jsem hledala, jak jsem chtěla, nic špatného jsem nenašla :-\ :-*

  • vv
    vv |

    29. 2. 2012 19:01

    Bronousku jdi se radši učit, píšeš hrozně!!!!! :-$