Vepřové plátky na medu

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová kýta
    • rostlinný olej
  • Marináda
    • 50
      ml sojová omáčka
    • 50
      ml med
    • 2
      lžíce cukr
    • 1
      stroužek česnek
    • 0,5
      lžička zázvor

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na tenké plátky a připravíme marinádu. Plátky marinádou důkladně po obou stranách potřeme, uložíme do misky a necháme 8 hodin odležet. Pak je na oleji opékáme a potíráme zbylou marinádou. Chutnají s vařenou rýží a zeleninovou oblohou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • anevanu
    anevanu |

    4. 9. 2015 13:10

    Skvělá chuť doplnila jsem zeleninovým salátem O:-)

  • cypeace
    cypeace |

    21. 12. 2013 10:32

    no vono když se tam nedá ten med tak to zas tak nasládlé není :-| :-| :-| :-D :-D

  • Sunmay
    Sunmay |

    21. 4. 2011 17:35

    Dobré, doporučuji přidat trochu chilli nebo nějakou ostřejší paprikovou pastu (sambal oelek)

  • Anett
    Anett |

    21. 3. 2011 10:46

    Hm, zajímavý receptík, hned o víkendu vyzkouším, může to být mňamka 8-)

  • Eva Hromádka
    Eva Hromádka |

    7. 11. 2009 13:33

    I mně chutnalo. Dala jsem "živý" zázvor a protože jsem měla otevřené bílé víno, tak jsem ho dala trošku i do marinády.

  • Daniela Barvínková
    Daniela Barvínková |

    24. 8. 2009 20:14

    Výborné ! Křehké a nasládlé masíčko ... s rýží a mraženou zeleninkou podušenou na másle :) Rychlá a jednoduchá příprava.

  • Alena
    Alena |

    19. 10. 2007 15:54

    Výborné! Moc nám chutnalo.

  • Jan Eliáš
    Jan Eliáš |

    15. 1. 2006 14:08

    Je to opravdu výborné , takové nasládlé..........K rýži jsem akorát přidal ananas a bylo to takové šťavnaté................opravdu dobré

  • veronika
    veronika |

    4. 11. 2005 03:44

    Je to opravdu mnamka moc chválím

  • Gábina
    Gábina |

    31. 7. 2005 15:19

    Výborné, zajímavá nasládlá chuť.