Buřty na pivu v briošce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule velká
    • olej
    • 4
      ks buřty
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce kečup
    • 1
      špetka chilli
    • 150
      ml pivo - černé
    • 4
      ks bageta brioška
    • salát
    • 1
      ks chilli papričky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli pokrájejte na půlkolečka a orestujte na pánvi na troše oleje. Buřty rozkrojte podélně na půlky a do horní strany udělejte zářezy. Přidejte k cibuli a pár minut opékejte. Osolte, opepřete, přidejte kečup, špetku chilli, zalijte pivem a vařte, dokud se tekutina nezredukuje.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Briošky rozkrojte, vyložte salátovými listy, na ně dejte cibuli, opečené buřty a ozdobte kolečky chilli papriček.

RADA: Tip, jak na dokonalé trhané vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: