Bůčková roláda VI.

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřový bůček
    • 6
      ks vejce
    • 1
      lžíce vegeta
    • 1
      lžička kari
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička paprika - sladká

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Umletý bůček se syrovými vejci šleháme v mixéru, přidáme koření a necháme půl dne v ledničce. Potom utvoříme dva válečky, zabalíme do mikrotenového sáčku a dáme hodinu vařit. Necháme je v sáčku vychladnout, potom obalíme v paprice. Je vynikající s chlebem a kyselou okurkou.

Komentáře k receptu

  • IVA UŠELOVÁ
    IVA UŠELOVÁ |

    22. 4. 2007 10:03

    ZNÁM TO,JE TO VÝBORNÉ.JEN PŘIDÁVÁM 4 STROUŽKY ČESNEKU.NEDÁVÁM KARI.VAŘÍM TO V UMĚLÉM STŘEVĚ,KTERÝ SE PRODÁVÁ V DROGERII.VAŘÍ SE TO 1 HOD.NA MÍRNÉM OHNI,ABY OBAL NEPRASKL