Bůček s česnekem v červené paprice

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřový bůček uzený či syrový - v celku
    • 8
      stroužek česnek
    • 2
      ks bobkový list
    • 4
      ks nové koření
    • 4
      ks pepř mletý
    • 2
      lžíce červená paprika
    • voda
    • alobal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček omyjeme a ze strany do něj podélně uděláme nožem vedle sebe dvě kapsy, tak aby se nám vytvořil prostor na česnek. Nepropichujeme až do konce.
2
Do děr v bůčku napěchujeme česnek a přišpendlíme špejlí, aby nám česnek při vaření nevypadl. Do studené osolené vody dáme koření a bůček. Vaříme ho do změknutí.
3
Poté ho vyjmeme z vody a necháme vystydnout. Po vystydnutí ho celý obalíme v červené paprice, zabalíme do alobalu a dáme do chladu.
4
Podáváme nakrájený na tenké plátky k pečivu. Výborné na oslavy apod.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • imagoimagor
    imagoimagor |

    22. 4. 2012 17:41

    Bůček je bůček :-)

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    27. 8. 2009 08:25

    Jestli můžu poradit, maso bych dala raději do vařící vody. Ihned se zatáhne a bude šťavňatější.