Bramborové ražniči II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: monyx

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Syrové brambory a cibuli oloupeme, nakrájíme - brambory a špekáčky na kolečka, cibuli na osminky (vnější plátky ještě přepůlíme), slaninu na čtverečky.
2
Na špejle napichujeme střídavě bramboru, slaninu, cibuli, bramboru, špekáček atd. Plné špejle vložíme do vymazaného pekáčku - stačí trochu oleje, slanina pustí tuk během pečení, posolíme, okořeníme a polijeme hořčicí, kterou rozředíme lžící vody. Dáme do rozehřáté trouby na prvních patnáct minut přikryté, pak pečeme odkryté do zrůžovění.
3
Podáváme nejlépe s čalamádou nebo hlávkovým salátem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: