Bramborová pizza s tuňákem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté a oloupané brambory rozkrojíme a vaříme 25 minut. Prolisujeme je, vmícháme sůl a olej a necháme vychladnout. Rajčata oloupeme, zbavíme semen a dužninu pokrájíme na kousky. Česnek jemně posekáme a přidáme k rajčatům. Výrazně osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Okapaného tuňáka rozmačkáme. Oloupanou šalotku pokrájíme na kolečka, sýr na plátky.
2
Troubu předehřejeme na 225 °C. Do brambor vmícháme mouku, těsto dáme na plech (vyložený pečícím papírem) a předpékáme asi 25 minut. Poté poklademe rajčaty, sýrem, tuňákem, šalotkou a olivami. Pečeme asi 25 minut.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • tomas
    tomas |

    27. 1. 2011 20:45

    fuuuuuuuujjjjjjjjjjjjj

Poslední navštívené:

Abecední seznam: