Václavky (bedly) s kořenovou…
Václavky (bedly, hlíva) nejen s…
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
chutnalo to i mé ženě, která je ke všem nehřibovitým houbám velmi nedůvěřivá a taky všem kolegům v práci a ti mají sakra vybíravé jazýčky. takže 1****
výborné
Udělal jsem si tuhle pochoutku 2 roky po Vás a dávám jí za 1.
Je jedno do čeho je namočíte,dá se to jíst stejně.
nejlepší je je namočit tak na 30 sec do mlíka
Bedly se nemusi dávat do horke vody jdou obalit krásně i tak.
Před úpravou dejte bedly na 1-2 minuty do horké vody. Jsou krásně vláčné nelámají se a lépe se obalují v těstíčku.
Šulánky s mákem
Prezidentský guláš II.
Smažené plněné kapustové listy …
Zahradní hamburgery - grilované
Palačinky s jahodovým rozvarem
Švejkův salát domácí
Carrot cake (Mrkvový dort) s…
Ovesné placičky s brokolicí
Špagety s baby špenátem, rajčátky a…
Losos s restovanou zeleninou
Čočková polévka se slaninou
Polévka z pečeného květáku
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Uzená polévka s kroupami
Bůčková roláda s nádivkou
Limetkový dort s okurkou
Sekaná se slaninou a zeleninou