Bagety z pekárny

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 7
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Janaku

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V uvedeném pořadí dáme ingedience do pekárny (sušené mléko je možno vynechat). Zapneme program Příprava těsta. Po skončení programu vytvarujeme 2 bagety, které dáme na plech vyložený pečícím papírem. Na každé bagetě uděláme několik zářezů. Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 15-20 minut. Upečené necháme vychladnout na mřížce.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Radka
    Radka |

    12. 5. 2014 12:30

    Tak je pečte na nižší teplotu, cca 180 stupňů, já tak peču všechno pečivo, a když se vám bude na pohled zdát, že už jsou hotové, tak je vytáhněte.

  • Eva Krejčová
    Eva Krejčová |

    4. 5. 2011 10:46

    Špaldovou můžeš nahradit žitnou moukou nebo jemnými ovesnými vločkami z Emka.Každé má jinou chuť ,ale obojí je výborné.

  • hana Valentová
    hana Valentová |

    3. 5. 2010 13:44

    Tak jsem dala místo špaldové mouky obyč. dětskou krupici, bagety jsou hotové a už horké jsou super!

  • hana Valentová
    hana Valentová |

    3. 5. 2010 11:00

    zkusím udělat jen z hladké a místo špaldové dám asi polohrubou a dám vědět..

  • Milana Nováková
    Milana Nováková |

    29. 12. 2009 06:41

    Při pečení baget mají tmavší kůrku a jsou dost vypečené. Pekárnu jsem použila zatím 3 krát. Prosila bych o radu co udělataby nebyly tak vypečené. Děkuji za radu

  • Eliška Mlynářová
    Eliška Mlynářová |

    2. 8. 2009 09:21

    Špaldovou mouku vedou prodejny zdravé výživy.

  • Helena Spilková
    Helena Spilková |

    1. 8. 2009 12:31

    Poraďte mi, prosím, kde koupím špaldovou mouku? Objevila jsem pouze v Kauflandu. Ale ta je BIO a stojí 46,- Kč/kg.

  • Jana Kubáčková
    Jana Kubáčková |

    7. 3. 2009 11:55

    Bagety jsem dneska pekla a poslala fotku. Tentokrát jsem bagety před pečením potřela osolenou vodou a mohu doporučit. Bagety mají krásnou barvu.

  • Petr Kazik
    Petr Kazik |

    5. 3. 2009 18:05

    diky

  • Jana Kubáčková
    Jana Kubáčková |

    4. 3. 2009 08:25

    Olej nikdy nedávám a vždy se povedou.

  • ladislava staffenová
    ladislava staffenová |

    3. 3. 2009 21:45

    špalda je zvláštní odrůda pšenice, patří mezi celozrnné mouky, má příjemnou slabounce oříškovou chuť a je všestranně použitelná

  • Petr Kazik
    Petr Kazik |

    3. 3. 2009 20:47

    co je to spaldova mouka? a neni tam potreba nejaky olej?