Bagety z pekárny

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 210 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Hanka PAT

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 280
      g hladká mouka
    • 170
      ml voda
    • 6
      g sůl
    • 12
      g droždí

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Suroviny dáme do pekárny a pustíme program těsto. Necháme vykynout.
2
Vytvarujeme bagety, dáme do forem na pečení baget a necháme chvilku kynout.
3
Spustíme program Pečení na cca 55 minut.
4
Necháme vychladnout, aby se při krájení nesrazily.
Zařazení: Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Hladká mouka Sůl Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: