Babiččini utopenci

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 15
      ks špekáček
    • 2
      lžíce mrkev
    • 4
      ks bobkový list 3-4
    • 8
      ks nové koření 6-8
    • 40
      ks pepř mletý
    • deko
    • francouzská hořčice nebo plnotučná
    • 2
      ks feferonka nařezané
    • 4
      ks okurka sterilované podélně nakrájené
    • česnek 8-10 stroužků, nakrájený
    • ocet 1-1/2 dl
    • 5
      ks umělé sladidlo
    • cibule 6-10 na kolečka nakrájených cibulí

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špekáčky oloupeme a podélně do 2/3 nařízneme, řez vymažeme hořčicí a vložíme plátek okurku, na druhé straně uděláme několik menších vpychů do kterých vložíme kousky česneku, řezy vždy dobře zamáčkneme. Na dno sklenice všechnu mrkev trochu cibule a řadu špekáčků, cibule, koření a takhle pokračujeme, až je sklenice plná.
2
Do vychladlého nálevu z deka přilijeme ocet a sladidlo. Když nálev vychladne zalejeme naložené buřty zbytek nálevu schováme na příště. Zbylé ingredience přidáme mezi buřty, sklenici dobře uzavřeme celofánem a uložíme do chladna.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • liezi meggvaerova
    liezi meggvaerova |

    25. 9. 2007 13:59

    ja nevim co to je ja si nec oto tis chci napsat ale nevim jak to vipada papap liezi

  • Anonym
    Anonym |

    11. 7. 2007 23:08

    mi to žerem v čajouně

  • Krajíček Aleš
    Krajíček Aleš |

    7. 6. 2007 08:11

    :-)