Arašídová jablíčka ke svačince

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 5 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: TheKacabi

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablka nakrájejte na plátky a vykrajovátkem vykrojte jadřinec. Namažte arašídovým máslem (doporučuji domácí - recept naleznete zde: http://www.recepty.cz/recept/arasidove-maslo-19037 ). a posypte rozinkami, ořechy, čokoládou,...
2
Už zbývá jen si pochutnat
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídové máslo Čokoláda Jablka Kandované ovoce Ořechy Rozinky

Komentáře k receptu

  • TheKacabi
    TheKacabi |

    4. 10. 2015 11:27

    :-! "Topping" znamená anglicky nejen poleva ale i posypka. S tímto výrazem se setkáte i v pizzeriích (zde je topping např. mozzarella, salám, kukuřice, papričky - ty se taky nelejou, ale sypou). Svou sarkastickou poznámku si raději nechám pro sebe... :-P

  • Jana
    Jana |

    24. 7. 2015 10:40

    Tomu nerozumím. Topping je přece poleva, tak jak mám lít rozinky s čokoládu, ořechy a kandované ovoce?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: