Živáňská na prutu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks pikantní klobása na opékání
    • 200
      g anglická slanina nakrájená na hranolky
    • 1
      ks cibule oloupaná
    • 1
      ks chleba na porci 2 krajíce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na prut napíchneme nejprve klobásu, na ni hranolek slaniny a nakonec cibuli. V průběhu opékání občas postavíme prut na jeden z krajíců a zachycujeme na něj štávu z ingrediencí. Ten pojídáme s cibulí, ze které odlupujeme opečené vrstvy. Slaninu a klobásu sníme s druhým krajícem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.