Zavařená dýně

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dýni rozkrojíme, vydlabeme jádra, oloupeme a dužinu nakrájíme na malé kostičky. Vinný ocet smícháme s vodou a tímto nálevem zalijeme nakrájenou dýni. Nádobu překryjeme utěrkou a necháme do druhého dne na chladném místě.
2
Druhý den dýni přecedíme a necháme odkapat. Vaříme asi 5 minut - nesmí úplně změknout. Poté plníme do připravených sklenic. Nálev z Pikant fixu připravíme dle návodu na obalu a ihned jej nalijeme až po okraj sklenic. Zavíčkujeme, obrátíme dnem vzhůru a necháme stát. Nejlépe přes noc.
3
Výborně chutná k masovým minutkám.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Dýně Jablečný ocet Pikant fix Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: