V rumu zavařená dýně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      hrnek dýně (dužnina, nakrájená na kostky)
    • 600
      ml bílý rum
    • 1
      lžička vanilka (dužnina)
    • 4
      lžička cukr krupice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dýni nechte 24 hodin nasáknout rumem, občas promíchejte. Litr vody svařte s cukrem, až se cukr rozpustí. Vmíchejte scezenou dýni a vanilku, uveďte do varu, snižte oheň a pak na mírném plameni povařte asi hodinu, až dýně zprůsvitní.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.