Zapečené plněné vepřové maso

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme a osolíme a nakrájíme na plátky. Na půlku plátku položíme plátek sýra, salámu a kápii a přeložíme. Upevníme párátkem.
2
Takto naplněné řízky dáme na plech, zalijeme šťávou, zakryjeme alobalem a pečeme.
3
//Šťava:// Na zpěněnou cibuku dáme hladkou mouku a uděláme řidší jíšku. Potom přidáme rajčatový protlak a povaříme asi 5 min.
Použité ingredience v tomto receptu: Kapie Mouka Rajský protlak Salám Tvrdý sýr Vepřové maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: