Vodácký Tuplákový HermBurger

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks houskové bulky
    • 1
      ks rajče
    • 1
      ks červená cibule
    • alobal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve Sedlčanský Tuplák vyjměte z obalu. Hermelíny potřete trochou oleje a zabalte do alobalu. Vložte je na rozpálený gril.
2
Cibuli nakrájejte na kolečka a opečte na grilu. Housku rozkrojte napůl a také ji dejte na gril rozpéct. Když je vše ugrilované, je čas sestavit hermburger.
3
Na spodní́ část bulky dejte ogrilovaný Tuplák, na něj kolečko rajčete, opečenou cibulku a vše přiklopte horní částí bulky.
4
TIP: Ogrilovanou housku potřete hořčicí, kečupem nebo barbecue omáčkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Červená cibule Houskové bulky Rajče

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: