Virginské zelí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g bílé zelí
    • 300
      g červené zelí
    • 2
      ks mrkev
    • 0,5
      ks okurka salátová -hrubě nastrouhaná
    • 1
      ks cibule -jemně nasekaná
    • 2
      ks řapíkatý celer -stonky
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce kopr -nasekaný
    • 3
      lžíce ocet
    • cukr krupice
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bílé zelí nakrájíme na nudličky a smícháme s okurkou, pokrájeným celerem, koprem a cibulí. Podle chuti ochutíme solí, pepřem a osladíme. Zalijeme směsí octa a oleje, promícháme, přikryjeme a necháme vychladit. Červené zelí pokrájíme, krátce spaříme horkou vodou, necháme okapat a také vychladíme. Před podáváním červené zelí vmícháme do hotového salátu a podáváme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: