Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené špagety II.
Cuketové chlupaté knedlíky
Bramborové placky pečené v kuse
Králík v zelenině s hořčicí
Tetino maso
Vepřové závitky plněné sýrem
Rajská polévka se špeclemi
Přírodní plátek s fazolkami
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek