Vepřový paprikáš

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme a prudce osmahneme. Vysmahnuté maso zaprášíme moukou, podlijeme a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme na nudličky nakrájené papriky, dodusíme, ochutíme kečupem a zjemníme smetanou. Podáváme s knedlíky, s brambory nebo rýží.

Komentáře k receptu

  • Alena
    Alena |

    17. 1. 2016 10:05

    Vyzkoušela jsem uvařit a docela nám to chutnalo akorát 5ks paprik je trochu moc na 400g masa ubrala bych na 3ks.Podávala jsem s rýži.

  • Marek Varga
    Marek Varga |

    3. 12. 2007 16:31

    vyskusal som a je to moc chutne,mnam