Vepřové s hlávkovým zelím

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na větší kousky, posypeme paprikou, solí, položíme na každý kousek trochu tučného z masa nebo sádlo, přidáme nakrájené cibule, podlijeme vodou a zapékáme v troubě. Zaroveň s ním dáme do tlakového hrnce předem nakrájené a posolené zelí a vaříme ho 15 minut s půl hrnkem vody. Poté zelí zamícháme s nakrájenými rajčaty nebo protlakem, přidáme k masu a zapékáme do vypečení šťávy. Kdo má rád ostré, může přidat i chilli. K tomu se hodí čerstvý chleba.
2
Jednoduché a nenáročné, jak na čas, tak na peněženku... nechte se překvapit. Stejným způsobem lze udělat i kuře.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cibule Paprika - sladká Rajčata Sůl Tuk Vepřové maso
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • HelenaPa
    HelenaPa |

    16. 7. 2012 08:30

    Použila jsem čerstvá rajčata, jako přílohu bramborové knedlíky a bylo to výborné.

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    13. 8. 2005 12:37

    Zkuste to, je to opravdu mooooc dobre!

Poslední navštívené:

Abecední seznam: