Vepřové plátky v pikantérii

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky vepřové pečeně naklepejte, osolte, posypte drceným pepřem, potřete olejem a nechte v chladu několik hodin rozležet. V hlubší pánvi rozehřejte 3 lžíce oleje, maso na něm z obou stran zvolna opečte a dejte stranou. Do pánve přidejte lžíci másla, zpěňte na něm nakrájenou cibuli, posypte ji lžící hl. mouky, lehce osmažte, zalijte vývarem a dobře rozmíchejte. Do omáčky dejte maso a zvolna vařte cca 15 min. Pak do omáčky přidejte na kostičky nakrájené sladkokyselé okurky, lžíci kaparů a nasekanou cibulovou nať. Můžete ochutit špetkou chilli. Podávejte s rýží.

Komentáře k receptu

  • tip
    tip |

    25. 10. 2012 17:42

    pokud naložíte maso do vína, bude díky kyselinám výrazně křechčí !!!

Abecední seznam: